Medewerker klantcontact

Amersfoort

Parttime (16 – 24 uur)

Wie zijn wij?

Greenwise Holland verzorgt met een team specialistische EPA-adviseurs Energielabels voor woningen en utiliteitspanden en adviseert opdrachtgevers bij het verduurzamen van hun vastgoed. Met een team ambitieuze professionals werken wij aan onze missie om samen met vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren de energietransitie in Nederland te realiseren. Greenwise Holland opereert landelijk en heeft haar hoofdkantoor in Amersfoort.

Jouw rol?

Als medewerker klantcontact ben je voornamelijk bezig met het maken van afspraken (zowel telefonisch als per e-mail). Je neemt contact op met klanten en plant afspraken in voor de adviseurs. Hierbij is het je kracht de wensen van de klant en van de adviseurs zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Je bent zodoende medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de inzet van onze mensen die op verschillende locaties in Nederland opnames doen. Verder ben je het aanspreekpunt voor particuliere opdrachtgevers en geef je inhoudelijke vragen door aan de adviseurs.

Jouw profiel?

  • Je hebt een mbo + werk en denkniveau en affiniteit met roosteren en plannen.

  • Je bent in staat belangen af te wegen en samen te werken.

  • Je bent nauwkeurig ingesteld en maakt zaken snel eigen.

  • Je kan goed overzicht houden en durft te prioriteren.

  • Je hebt oog voor detail en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  • Je bent service gericht en communicatief sterk.

  • Ervaring als planner is een pré.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende rol met leuke collega’s in een ondernemend en snelgroeiend bedrijf. De uren zijn flexibel in te delen en het is mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Onze locatie?

Ons kantoor is gevestigd op het bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef in Amersfoort. Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vera@greenwiseholland.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.