top of page

Vacature operationeel medewerker

Binnen GreenWise Holland B.V. zijn wij opzoek naar versterking voor onze Back-Office. Wij zoeken iemand die de rol van operationeel medewerker kan vervullen. Het is een afwisselende rol waarin je veel contact zult hebben met onze opdrachtgevers, adviseurs en andere collega’s. Je komt terecht in een ondernemend en gezellig team, bestaande uit twee andere collega's. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor een goede doorloop van onze projecten en de planning van de adviseurs. 

Dus, heb jij affiniteit met roosteren en plannen? Ben jij service gericht? En ben jij opzoek naar een baan? Bekijk dan snel onze vacature!

Operationeel medewerker

Greenwise Holland B.V.

Amersfoort - 32 – 40 uur

 

Bedrijfsomschrijving

Greenwise Holland en Energielabel Holland zijn sinds 2007 actief bezig met verduurzaming. Met een team van ambitieuze professionals werken wij aan onze missie om samen met vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren de energietransitie in Nederland te realiseren. Daartoe verzorgen we met een team specialistische EPA-adviseurs energielabels voor woningen en utiliteitspanden en adviseren we onze opdrachtgevers bij het verduurzamen van hun vastgoed. Wij opereren landelijk met kantoren in Amsterdam en Amersfoort.

 

Jouw rol?

Als operationeel medewerker zorg je ervoor dat onze adviseurs met de juiste projectinformatie van start gaan. Hiervoor schakel je met onze opdrachtgevers en zorg voor het genereren van de juiste vastgoed- en bewonersinformatie. Daarnaast zorg je voor een logische en optimale planning van de adviseurs. Je maakt de roosters en signaleert daarom mogelijke knelpunten die je tijdig oplost.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een vlotte project doorloop waarbij je onze opdrachtgevers op de hoogte houdt van de vorderingen en de afgesproken informatie krijgt.

Je komt terecht in een ondernemend en gezellig team, bestaande uit twee andere collega's. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor een goede doorloop van onze projecten en de planning van de adviseurs.

 

Jouw profiel?

  • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau of je bent een hbo-starter.

  • Je hebt affiniteit met roosteren en plannen.

  • Je maakt je snel zaken eigen en bent in staat zelfstandig te werken.

  • Je kunt overzicht houden en durft te prioriteren.

  • Je bent servicegericht en communicatief sterk.

  • Je hebt 2 jaar ervaring in het managen van projecten.

  • Ervaring met Exact projectmanagement en sterke beheersing van Microsoft Excel zijn een pré.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende rol met leuke collega's in een ondernemend en snelgroeiend bedrijf.

Je kunt je uren flexibel indelen, waarbij wij ervan uitgaan dat je minimaal 4 dagen werkt. Thuiswerken is een optie, maar er wordt wel verwacht dat je wekelijks minimaal 2 dagen op kantoor werkt. Natuurlijk doen wij een marktconform aanbod.

Onze locatie?

Ons kantoor is gevestigd op een bedrijventerrein in Amersfoort. Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. 

Interesse?

Solliciteer dan door op de bovenstaande button te klikken en je CV en motivatie naar ons te mailen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

bottom of page