top of page

Vacature EP-U adviseur

Binnen GreenWise Holland zijn wij altijd opzoek naar nieuwe adviseurs die ons team van gemotiveerde medewerkers willen versterken. Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf waarin jij je kwaliteiten als EP-W of EP-U adviseur goed kwijt kan. 

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als EP-U adviseur? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer door middel van de onderstaande button!

EP-U adviseur

 

Heel Nederland - Fulltime en Parttime

Wie zijn wij? 

GreenWise Holland en Energielabel Holland zijn sinds 2007 actief bezig met verduurzaming. Met een team van ambitieuze professionals werken wij aan onze missie om samen met vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren de energietransitie in Nederland te realiseren. Daartoe verzorgen we met een team specialistische EP-adviseurs energielabels voor woningen en utiliteitspanden en adviseren we onze opdrachtgevers bij het verduurzamen van hun vastgoed. Wij opereren landelijk met kantoren in Amsterdam en Amersfoort.

Jouw rol? 

Als EP-U adviseur doe je opnames op locatie om de energieprestatie van een gebouw in kaart te brengen. Het is belangrijk dat je beschikt over ruimtelijk inzicht en nauwkeurig gebouwen kan inmeten volgens de NTA8800 methodiek.

Functie-eisen?

·    Uitstekend ruimtelijk inzicht.

·    Het EP-U diploma.

·    Nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken.

·    Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in de Nederlandse taal.

·    Verzorgd en representatief voorkomen.

·    Je kunt overzicht houden en durft te prioriteren.

·    In het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende rol met leuke collega’s in een ondernemend en snelgroeiend bedrijf. 

Je kunt je uren flexibel indelen, waarbij wij ervan uitgaan dat je minimaal 3 dagen werkt. Natuurlijk doen wij een marktconform aanbod.

Onze locatie?

Ons kantoor is gevestigd op een bedrijventerrein in Amersfoort. Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Hiernaast hebben wij een kantoor in Amsterdam.

Interesse?

Stuur via bovenstaande button je CV naar ons en wij nemen snel contact met je op.

Telefoon 

085 - 130 36 42

E-mail 

LinkedIn

  • LinkedIn
bottom of page